Menu

Mi smo TITANI uspješnog online biznisa!

Mi smo kompanija sa preko 15 godina iskustva na području digitalnog marketinga.

Kontaktirajte nas
titans-shield

Šta mi radimo

Search engine optimizacija

Website development

Pay per
click

Content marketing

Mobilni 
marketing

Mi imamo iskusan, sposoban, kreativan tim koji zna izgraditi uspješan online biznis!

Odmah da Vam kažemo da ukoliko trebate firmu koja će Vam samo izraditi web sajt onda ste nažalost na pogrešnom mjestu.

Da se razumijemo, mi pružamo uslugu izrade web sajta, ali samo za naše klijente sa kojima surađujemo duži vremenski period i koje poznajemo vrlo dobro, kao i za nove klijente ali u sklopu većeg projekta gdje se od nas očekuje da Vam dovedemo kupce ili klijente a ne fantastičan web dizajn ili programski kod.

sanel_delic_accepting_an_award

Certifikat vrhunskog financijskog poslovanja već 5 godina zaredom

Titan Awards

Razlog za to je veoma jednostavan. Web sajt više nije dovoljan, on je neophodna digitalna imovina koja sjedi u potpunosti neiskorištena, ukoliko ga ne pretvorite u moćan marketinški alat koji će Vam dovoditi nove klijente ili u mašinu koja će Vam donositi novac.

Nas ćete trebati onog momenta kada sebi počnete postavljati neka od ovih pitanja

  • Kako biti prvi na Google-u za naše ključne riječi?

  • Gdje su prihodi i profit od online prodaja?

  • Gdje su novi kupci ili klijenti?

  • Kako da više posjetilaca i kupaca posjećuje naš web sajt?

  • Gdje da pronađem nove kupce (klijente) online?

  • Gdje i kako najisplativije da se reklamiramo online?

  • Kako izgraditi uspješnu i veoma profitabilnu online kampanju za moj proizvod ili uslugu?

  • Kako povećati ROI (povrat uloženog) online?

  • Šta znači SEO, PPC, SMM, PPV i sl.

Ono što mi radimo je da gradimo uspješan, profitabilan online biznis!

Naši idealni klijenti su uspješne kompanije, koje znaju šta hoće i šta rade, koje žele da svoje poslovanje prošire online, i koje žele vidjeti prave biznis rezultate koji dolaze sa njihovog web sajta.

Zbog vrlo jednostave činjenice da je TITANS d.o.o. tim veoma tražen i da imamo veoma malo slobodnog vremena, ekstremno pažljivo i oprezno pristupamo kada je riječ o novim klijentima.

Međutim, ukoliko Vas izaberemo za našeg klijenta, Vaše povjerenje i ulaganje bit će nagrađeni vruhnskom kvalitetom koja prevazilazi i Vaša najoptimističnija očekivanja!

Titans Office From The Outside
microsoft-advertising-certification

Digitalnim Marketingom se bavimo već više od 15 godina, sa početkom rada Google Adwords-a i Yahoo Overture PPC (pay per click) online marketing usluga negdje 2002-2003. godine. Optimizacijom za web pretraživače (SEO) Google i Yahoo prve projekte počeli smo još 2004. Godine.

Danas više od 90% projekata i prihoda donosi nam SEO i naši vlastiti web projekti. Velika većina naših web sajtova drži top 3 pozicije za svoje ključne riječi na najvećim web pretraživačima Google i Bing.

TITANS D.O.O. U POSLJEDNJE 3 GODINE IMA GODIŠNJI RAST PRIHODA OD PREKO 100%

man drawing idea board of business process

Strategija i planiranje

Code

Web dizajn i 
razvoj

Online 
kampanje

Prihodi -> rast -> Dobit

Certifikat bonitetne pouzdanosti

Za superiorne financijske perfomanse u 2016, 2017, 2018, 2019 i 2020. godini TITANS d.o.o je dobio i certifikat bonitetne pouzdanosti.

Usluge digitalnog marketinga

Savjetovanje o Digitalnom Marketingu

Web Dizajn

SEO Optimizacija

Media 
Buy

Pay Per 
Click

Pay Per View

Video Marketing

Mobilni Marketing

Marketing na društvenim mrežama

Tko su TITANS d.o.o.

TITANS d.o.o. je mlada i dinamična ekipa eProfesionalaca s dokazanim rezultatima u online poslovnim projektima. Ako Vaš biznis ima neke veze s Internet poslovanjem, onda bi Titans d.o.o. trebao biti vaša sljedeća postaja.

Sve što radimo, radimo da bi za Vas izgradili Uspješan Internet Biznis!

titans-team-lunch
titans-team-having-fun

Zašto odabrati TITANS d.o.o.

Danas, možete dobiti web prezentaciju za cijenu jedne pizze. Međutim, stavrni problem je u tome što će Vaše internet poslovanje trajati manje nego što je potrebno dostavljaču pizza da Vam je dostavi.

Moderni online biznis zahtjeva od Vas kompletan paket. Šta to znači? Pa, morate pronaći davatelja usluga, tko će vam pružiti kompletan paket, a ne jedan komad Internet slagalice, koji često završi kao gorko i neučinkovito razočaranje. Istinsko uspješno Internet poslovanje je delikatna struktura napravljena od brojnih djelića slagalice, koje treba pažljivo dizajnirati i posložiti.

Mi ne pravimo samo web stranice za vaš posao, već mi za Vas gradimo keš mašinu koja će generirati profit za Vašu kompaniju.

Mi Vam možemo isporučiti kompletan paket online usluga posebno dizajniran i prilagođen kako bi poboljšao vaše online poslovanje.
Mi smo više od legendi o mitološkim Titanima, mi smo TITANI Online biznisa!
Play
man-holding-a-laptop

Mi smo TITANI uspješnog internet biznisa!

Naš posao – je da izgradimo i unaprijedimo internet poslovanje malih, srednjih i velikih kompanija pomoću izrade tehnički naprednih, brzih i modernih web stranica, koje su potpuno optimizirane za sve veće svjetske pretraživače kao i kompletnog internet marketinga.

Iskustvo – TITANS TIM ima više od 15 godina iskustva u izgradnji uspješnog internet biznisa.

Vizija – Naša vizija je da web stranice svakog našeg klijenta učinimo tako uspješnim i profitabilnim da će poslovanje bez njih postati NEZAMISLIVO.

Misija – Nastojat ćemo uvijek da projekt završimo prije dogovorenih rokova i da klijent bude više nego zadovoljan, a usput uvijek ćemo garantirati za svoj rad.

Kvaliteta – naših usluga privukla je mnoge kompanije iz inozemstva, tako da trenutno 90% naših prihoda dolazi iz inozemstva, a među našim klijentima su firme iz SAD-a, Kanade, Velike Britanije, Kine…

crossmenu